General > Puinnit selvällä Suomella

Wowin collector's editionin spesiaalit

(1/1)

T-112:
Terve kaikki.

Eli kysymyksessä on nyt semmoinen asia, että wowin TBC-lisäosan ja WOTLK-lisäosan mukana on tullut ostajille tämmöisiä pelikorttisarjan promokortteja. Nämä kortit ovat allekirjoittaneelle ihan rahanarvoista tavaraa. Muistaakseni joskus aikoinaan Sticker soitteli minulle ihan puhelimessa samankaltaisesta aiheesta, mutta en muistanut siihen tarttua silloin oikein.

Eli kyseiset kortit jotka olisivat itselleni hyvinkin haluttuja ovat nimeltään:

TBC-promot:
(Quest) Through the Dark Portal
(Hero) Varanis Bitterstar
(Hero) Nimaasus the Implacable

WotLK-promot:
(Horde Ally) Conqueror Kagon Blackskull
(Alliance Ally) Lord Anton Lightbane

Tietääkseni näiden pakettien mukana tuli myös boostereita (avaamattomia korttipaketteja) wow-tcg:hen, joten jos teillä ei ole käyttöä kyseisille korteille, voin vaikka ostaa 4 euron kappalehintaan (standardi ostohinta yhdelle boosterille) näitä korttipaketteja myös. Ilmoitelkaahan siis jos omistatte joitain näistä ja olette valmiita luopumaan niistä, promokorttien kohdalla voidaan sopia hieman korkeammista kappalehinnoista tarvittaessa.

T-112:
Avot! Aiheesta sivuten lisää!

Eli tähän mennessä ei valitettavasti ole suurempia määriä yhteydenottoja tullut, mutta toivoa ei ole vielä menetetty. Nimittäin näin kesän lähestyessä lähestyvät myös FBF-eventit!

Jos sinulla on siis nurkissasi pölyttymässä satunneinen kasa kortteja (tai vaikka vain yks joskus ostettu boosteri jossain), niin ota ihmeessä tapaamiseen mukaan. Minä otan mielelläni kaikki pois käsistänne jos te ette todellakaan niillä mitään tee, ja voin toki erikoisemmista korteista jotain maksaakin (esim. loottikortit on yleensä aika haluttuja ihan pelin sisäisten bonusten takia).

Mutta jokainen jolla kortteja on, niin kannattaa ottaa mukaan viimeistään oikeaan miittiin, sillä siellä varmasti päästään jo raidaamaan oikeastikin siten ettei raidibossi sammu kesken taistelun pöydälle ;D.

Whitefox:
Mulla on paikallisen baarin pelikortit käykö ne  :-X

T-112:
Niillä ei valitettavasti saa pelata tcg:tä, mutta miittiin voit toki tuoda ;)

P.S. Tuuppa online pelin puolella niin ei tartte lurkkailla foorumin joka threadissa

Navigation

[0] Message Index

Go to full version